Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.AL - tlf.: 800 84 944

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Flekkvist hårtap

Hei!Jeg er en gutt på 22 år og har et problem med hårtap / håravfall. Jeg vet egentlig ikke hva det er, men jeg har fått små felter i hodet hvor håret bare har blitt borte.

Foreløpig synes det ikke så godt fordi jeg har litt lengde på håret. Men dette hårtapet / håravfallet virker som det bare fortsetter, for jeg har fått flere flekker. Det begynte bare med en og nå er det fire. Synes også de kanskje blir større.Hva er dette og hva kan jeg gjøre for at det skal stoppe? Det er vel ikke fordi jeg allerede nå kommer til å bli skalla?Synes det er litt ubehagelig at hårtap / håravfall har kommet allerede i en alder av 22..Håper du har noen tips til meg:)
Hei Nesten alle menn opplever at håret blir tynnere med alderen. Du har trolig det vanlige 'naturlige' genetiske håravfallet - i tilegg virker det som om du har flekkvist håravfall (Alopecia Areata). Ca 1% av befolkningen har denne sykdommen. Flekker (ovale og runde områder) kan plutselig bli synlig i skjegget og på hodet. Hos de aller fleste begynner håret å komme tilbake igjen men det kan være ubehagelig hvis det er områder i hodebunnen helt uten hår. Det finnes ikke kjente behandlinger for Alopecia Areate. Det er muligens et unntak og det bruk av NISIM shampo og extract reg. Teorier 'utenfor legevitenskapen' er at Alopceia Areate skyldes en fungus i hodebunnen - disse lever i kolonier og hvor de er aktive slutter håret å vokse. Denne teorien er ikke vitenskapelig bevist, men vi har tilbakemedinger at extracten til NISIM kan ha en positiv effekt. Det er så vidt vi vet det eneste produktet som kan ha en positiv effekt på dette veldig spesielle fenomenet.
 
Ekspert spørsmålet
Tina Merethe Holm

Tina Merethe Holm

Hårtap og hodebunnsproblemer

 

Tina har jobbet med problemer innenfor hårtap og hodebunnsproblemer i flere år  og svarer gjerne på de spørsmål du måtte sitte med innenfor hårtap og hodebunnsproblemer.


Spør din egen ekspert Klikk her


Tina Merethe Holm
v/NISIM Scandinavia AS
Gjerdrumsvei 12 G-H
0484 Oslo


E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Studio Alf
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Inch Frisør
Adam og Eva
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Studio Alf
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Dugg
Adam og Eva
Blow Hairdressing
H2 Frisør
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
H2 Frisør
Nikita Hair
Loud Hair
Nikita Hair
Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør