Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.AL - tlf.: 800 84 944Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Spør : Hei Elin Beatrice. Jeg har farge

Hei Elin Beatrice.Jeg har farget håret i ca tre år nå og det har vært med hjemmefarge. Jeg begynte med å farge håret i en litt lys brun farge, men så har jeg farget håret bare mørkere og mørkere etter det. Håret er ikke farget helt sort, men mørk brun nå.

Nå har jeg lyst til å prøve å bli blond, tror du det går å farge håret lyst nå etter at jeg har farget håret mørkt i lang tid? Hva er best å gjøre? Er det noe jeg kan gjøre for at forvandlingen skal gå mere smertefritt evt?Ps. jeg har hår til litt lengre enn skulderne.Takk for hjelpen!

Mvh

May-BrittHei May-Britt Din problemstilling er veldig vanlig. Når man farger brunt oppå brunt flere ganger, blir fargen mørkere og mørkere. Hjemmefarge kan være litt vanskelig å lysne, men det er mulig hvis man er tolmodig, flink til å pleie håret og klipper seg jevnlig. Endre farge fra mørkebrun til blond er en prosess man bør ta over flere behadlinger, flere blekinger samme dag fører til at håret knekker av. Når man begynner å lysne på håret, vil det først bli rød orange, man kan dempe fargen, men den vil fremdeles være varm. Neste gang man lysner kan man fovente et orange gult resultat, denne fargen kan også dempes, men vil fremdeles ha en varm tone. Neste lysning vil kanskje bli lys gul, nå kan man få en fin gylden blond tone. Hvor mange ganger håret kan lysnes og hvilken farge det får, variere fra de forskjellige hårkavlitetene og utgangspunktene. Men det er ekstremt viktig at man mellom hver lysning er flink til å pleie håret med reparerende protein produkter og kurer 1-2 ganger pr. uke. Å gå fra mørk brun til blond er en prosess som ofte kan ta omlag 4-6 mnd før man kan få den fargen man virkelig ønsker seg. Mitt råd er å være målrettet, tolmodig og realistisk. Lykke til Vennlig hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Adam og Eva
H2 Frisør
Studio Alf
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Hommelvik Frisørsenter
Dugg
Inch Frisør
Blow Hairdressing
Loud Hair
Studio Alf
Auster Salon & Academy
H2 Frisør
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør