Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

AL - tlf.: 800 84 944Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Spør : Hei Elin Beatrice, Jeg har langt

Hei Elin Beatrice,Jeg har langt svart og kraftig hår, det er asiatisk hår.Jeg har lyst til å lysne håret en del, slik at det blir mørkebrunt med noen lysere striper i. Jeg har også lyst til å få store krøller.Hvor lang tid bør det gå fra jeg farger det og til jeg kan ta permanent?

Jeg vil jo helst at det ser bra ut og ser sundt ut på samme tid..Hvilke type produkter vil du anbefale meg å bruke for at håret skal se best ut og samtidig skåne håret mitt? Så kan jeg prøve å velge frisørsalong ut i fra hvem som har disse produktene.Håper du kan hjelpe meg...

Mvh JuliaHei Julia Det høres ut som du har et naturlig veldig vakkert hår. Lysne sort hår kan være litt utfordrende da det har mye underliggende pigmenter og det kan slite mye å få håret så lyst som du ønsker. Mitt råd er å lysne håret noen få toner (2-3 toner) med farge. Da kan du få en fin brun tone som ser naturlig ut og hårkavliteten vil fremdeles være bra. I tillegg kan du legge inn noen striper. Jeg anbefaler deg ikke å lysne håret mange toner for da må du anvende bleking. Helbleking skader håret veldig og gjør at det blir tørt, sprøtt og brusete. Du ønsker deg også store krøller. I et langt asiatisk hår er det nærmest umulig å ta permanent med store krøller, håret ditt er langt og tungt og krøllen vil lett forsvinne. Skal du få permanent til å sitte i langt tungt hår, må du ta ganske små krøller. Jeg anbefaler deg heller å kjøpe en krølltang og et varmebeskyttende produkt som du kan bruke når du krøller håret. Å både lysne håret og ta permanent anbefaler jeg ikke, da dette vil gjøre stor skade på håret. Hvilken produkter du bør bruke, kommer an på hvilken behandling du velger på ditt hår. Hvis du lysner håret 2-3 toner, anbefaler jeg at du pleier håret med en kombinasjon av fargebevarende produkter og reparerende produkter. Jeg anbefaler alltid at man kurer håret 1 gang i uken. Hvis du føner håret eller bruker krølltang/stylingjern er det lurt å bruke et varmebeskyttende produkt. Lykke til Vennlig hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Blow Hairdressing
Nikita Hair
Adam og Eva
H2 Frisør
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Loud Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Studio Alf
H2 Frisør
Dugg
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Inch Frisør
Studio Alf
Nikita Hair
Hommelvik Frisørsenter
Nikita Hair
Adam og Eva
Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør