Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

AL - tlf.: 800 84 944

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

hårtap

Hallo.

Jeg er 30 år og har lenge slitt med hårtap og veldig tynt hår. Jeg har hørt om et produkt fra Redken som heter Redken intra force, er det et produkt jeg burde prøve?

Kan kosten påvirke hårveksten og hvis ja, hva skal jeg evt spise mer av for å få mer eller fyldigere hår?

Hilsen MariaDiHydroTestosteron (DHT) er hovedgrunnen til genetisk hårtap og svakere og tynnere hår. DHT finnes både hos menn og kvinner og fører til at hårfolliklen ikke er i stand til å produsere hår gjennom en vanlig vekstfase. Hårfolliklen blir ute av stand til å ta til seg næringsstoffer på en normal måte – vekstfasen blir kortere og håret blir typisk tynnere og svakere i struktur. Det er dette som blir betegnet som hormonellt hårtap. Et normalt sundt kosthold vil i de fleste tilfeller gi hårsekken tilstrekkelig med næringsstoffer, men dette er ofte ikke nok til å unngå hårtap og tynnere hår. Kroppens helsetilstand er noe en relativ lett kan gjøre noe med, men det er mer vanskelig å påvirke den biologiske mekanismen i hodebunnen - det som ofte er hovedårsaken til at kvaliteten på håret blir forandret.

Redken kan fungere, det finnes også mange andre produkter som kan delvis øke blodsirkulasjonen og bedre vekstforholdene til hårsekken, her er et par Propecia, Rogaine, Arcon, Revivogen, Provillus. NISIM shampoen er også svært effektiv da den også nøtraliserer DHT i hodebunnen.
 
Ekspert spørsmålet
Tina Merethe Holm

Tina Merethe Holm

Hårtap og hodebunnsproblemer

 

Tina har jobbet med problemer innenfor hårtap og hodebunnsproblemer i flere år  og svarer gjerne på de spørsmål du måtte sitte med innenfor hårtap og hodebunnsproblemer.


Spør din egen ekspert Klikk her


Tina Merethe Holm
v/NISIM Scandinavia AS
Gjerdrumsvei 12 G-H
0484 Oslo


E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Blow Hairdressing
Nikita Hair
H2 Frisør
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Inch Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Studio Alf
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Loud Hair
Dugg
Studio Alf
H2 Frisør
Hommelvik Frisørsenter
Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør