Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line
Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.AL - tlf.: 800 84 944

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Spør : Hei. Jeg har ganske blondt hår, ell

Hei. Jeg har ganske blondt hår, eller kanskje litt lysere enn normalt nordisk. Jeg er 15 år, og mamma lar meg ikke farge det litt lysere. Jeg har bare stripet håret, alri farget det før. Hvordan vil det bli om jeg gjør det? Og hvis jeg skal gjøre det hjemme, hvordan vil resultatet bli?Leste også noe om at man burde ta glansvask eller minikolerasjon ellernoe første gang, anbefales dette også for meg som skal bleke håret?

Sender med et bilde av håret mitt.Takk på forhånd!:)
Hei

Så heldig du er som naturlig har så vakker farge.Som mange andre ønsker du allikevel å endre fargen. Hjemmefarge er alltid et litt "risiko" prosjekt, det er vanseklig å forutsi utfallet. Skal man lysne håret hjemme kan fargen bli ujevn, ofte kan man oppleve at man blir litt gul i bunnen og partier som har vært stripet kan bli blå/lilla. Er du heldig, blir det fint første gang du lysner håret hjemme selv. Men etterhvert kommer etterveksten, da er det svært viktig at man kun smører fargen i bunnen, hvis ikke kan håret som har vært farget fra før endre farge eller i verste tilfelle brekke av. En gylden regel er aldri farge oppå farge, speielt ikke lysning oppå lysning.En glansvask eller minicolorasjon kan bare gjøre håret mørkere eller tilføre en annen tone, men kan ikke lysne håret. Så det anbefaler jeg deg ikke.Mitt forslag er at i steden for å lysne hele håret, som gir en litt drastisk endring, kanskje du og din mor kan møtes litt på halvveien? Kanskje du kan ta litt flere lyse striper? Da vil håret ditt fremdeles se naturlig ut, du vil bli litt lysere og etterveksten synes ikke så godt etterhvert. Jeg anbefaler at du striper håret hos frisøren for å unngå uønsket farge og slitasje på håret.

Lykke til

Vennlig hilsen

Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Adam og Eva
Auster Salon & Academy
Inch Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
Adam og Eva
Blow Hairdressing
Nikita Hair
Nikita Hair
Hommelvik Frisørsenter
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Loud Hair
H2 Frisør
Studio Alf
Adam og Eva
Nikita Hair
Dugg
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør