Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

AL - tlf.: 800 84 944Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Spør : Hei, jeg har kjøpt en koleston perf

Hei, jeg har kjøpt en koleston perfect special mix fra ebay og welloxon 6%. Det jeg ikke oppdaget da var at 0/45 ser ut til å måtte blandes sammen med en annen farge? Jeg har farget håret for tre uker siden, det er ganske mørkt med et lite rødskjær. Jeg får i tillegg ganske lys ettervekst. Det jeg i tillegg lurer på er hvilket balndingsforhold av special mix med en annen farge som er anbefalt? Det jeg ønsker er fortsatt å ha en gangske mørk farge på håret, men vil gjerne ha en dyp rød-mahogni farge, om det da er mulig å blande med 55/46, om jeg har valgt riktig welloxon % og hvor lenge fargen bør sitte i håret?

På forhånd takk :)

PS: bildene som er lagt ved er ikke av beste kvalitet når det gjelder lyssetting, men satser på at det er noenlunde mulig å se!


HeiGenerelt anbefaler jeg ikke å kjøpe profesjonell hårfarge på nette. Profesjonell hårfarge er ment for frisører med fagkompetanse om hvordan produktet skal blandes og anvendes. "Profesjonell" hårfarge kjøpt via internett kan være en kopi eller inneholde stoffer som ikke er tilpasset Europesik hår, fargen kan for eksempel være tilpasset og utviklet for asiatisk hår. Fargen kan også være gammel eller blitt oppbevart i feil temperatur. I verste tilfelle kan feil blanding og dårlige produkter føre til alvorlig allergisk reaksjon. Ønsker du å farge håret hjemme anbefaler jeg at du kjøper produkter tilpasset hjemme farging. Noen frisører selger slik farge i salongen og der kan du også få veiledning på hvilken farge du bør velge. Når du skal farge etterveksten hjemme anbefaler jeg deg å smøre fargen kun i etterveksten.Når du skal skylle fargen, tilfør litt vann og skum den godt opp og la den virke i hele håret ca 5 minutter. Setter du fargen i hele håret, vil bunnen få en farge og resten av håret vil bli mørkere.

Lykke til .

vennlig hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

H2 Frisør
Adam og Eva
Studio Alf
Nikita Hair
Studio Alf
Dugg
Hommelvik Frisørsenter
H2 Frisør
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
H2 Frisør
Adam og Eva
Auster Salon & Academy
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Loud Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Blow Hairdressing
Nikita Hair
Nikita Hair
Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør