Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


AL - tlf.: 800 84 944

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Extensions i fint hår

Hei Charlotte!Jeg er en kvinne på 31 år. Jeg skriver til deg fordi jeg vurderer å skaffe me extensions ettersom jeg har et meget fint skandinavisk hår som lett blir veldig rotete og fettete å se på.Jeg har skulderlangt hår og vil gjerne ha cirka 20 cm lengere hår samt mere fylde i håret. Jeg har hørt at Mona Lisa hair system, og synes det høres ut som et fornuftig alternativ. Jeg er dog i tvil om et par ting:1: Jeg har hørt at man helst skal sove med enn extension cap, flette eller sett håret opp når man skal legge seg til å sove! Jeg er ikke veldig fan av å sette opp håret når jeg sover, og jeg har heller ikke lyst til å ha noe hodeplagg på mens jeg sover!Er det noen mulighet for å unngå å ødelegge sine extensions hvis man sørger for å pleie dem godt om dagen selvom man velger å sove med løst hår om natten?

2: Jeg har en typisk leverposteifarge i håret og vil gjerne få det lysere. Kan det la seg gjøre at jeg først dår extensions i min originale farge for så å farge dem lysere?3: Jeg har også hørt at extensions kan falle av hvis man bruker en kam eller børste lit for hart. Er det sant?4: Kan extensions tåle at man bader på stranden og i svømmehallen. De vil ikke falle av eller bli merkelige?5: Hvilken metode er mest skånsom for håret mitt og samtidig mest holdbar?6: Håret mitt blir til tider veldig påvirket av vind, og det blir ekstra rotete å se på når jeg er ute i sterk vind. Vil håret sitte bedre med extensions? og er det en bestemt pille man bør spise som er ekstra bra for hud og hår?Håper du kan svare på mine spørsmål. Mange hilsner fra Martine!
Kjære Martine Det var mange spørsmål - Jeg kan se om jeg klarer å svare på alle :-) Først - et fint skandinavisk hår kan godt tåle å få påsatt extensions, men vekten må ikke bli for stor for hårrøttene. Mona Lisa metoden kan være en mulighet, men jeg tror at du med ditt rotete hår har behov for en løsning som er mer stabil og har tettere hår slik at det ikke ser ut som om du får dusker i håret. Hair Talk er den mest skånsomme løsningen - her settes håret fast med tape i små baner av cirka 2 cm bredde. håret veier esten ingenting og kan brukes mange ganger. Du kan godt få striper i håret ditt med extensions, men jeg vil anbefale deg å lage striper før du setter på extensions slik at du ikke oppstår kjemiske reaksjoner i festene. Du kan gjerne dra til svømmehallen, men hverken ditt originale håre eller extensions har vil ha godt av det. Jeg vil anbefale deg å bruke badehette for å beskytte håret ditt. Du kan gjerne la være å flette håret ditt om natten - det er helt opp ti deg, men holdbarheten reduseres når du ligger på håret natt etter natt. Extensions vil i mange tilfeller få håret ditt til å se mer sunt ut, og det vil ikke se like rotete ut. På den andre siden skal du være klar over at det er tidkrevende å ha extensions da du skalle passe på dem og pleie dem hver dag. Hårpudder - spesielt Orbis Dry er suverent for å forhindre at håret klistrer seg - det er absolutt vanedannende Mvh Charlotte Elsted KH Charlotte
 
Ekspert spørsmålet
Charlotte Granlund

Charlotte Granlund

DENNE EKSPERTEN MOTTAR IKKE SPØRSMÅL!

Dette er en profil som oversetter de mest populære spørsmål vi har fått inn og får inn på våre søstersider Hair.dk og Hairworld.se i Danmark og Sverige.

Dette er spørsmål som ofte gjentar seg på våre søstersider og som vi tror kan være interessante for oss i Norge.

Hvis du har et eller flere spørsmål du vil stille til en ekspert, kan du skrive til en av disse:

Kathrine Speikland - Hår ekspert

Tina Holm - Hodebunn og hårtap ekspert

Elin Beatrice Nøstvik - Hår, styling og hodebunns ekspert


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
Studio Alf
Studio Alf
Adam og Eva
Adam og Eva
Adam og Eva
H2 Frisør
Blow Hairdressing
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Inch Frisør
Adam og Eva
Adam og Eva
H2 Frisør
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Dugg
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Nikita Hair
Loud Hair
Hommelvik Frisørsenter
Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør