Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line
Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.AL - tlf.: 800 84 944Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Avfarging

Hei!;)

jeg har egentlig blondt hår også ville jeg prøve noe nytt, så jeg farget håret brunt med permanent hårfarge og nå vet jeg ikke hvordan jeg skal få det blondt igjen. OG JEG VIL HELST ikke få det oransje;)
HeiDin problemstilling er veldig vanlig, men har desverre ingen enkel løsning. Hvilken behandling som er best og hvordan resultatet blir er avhenig av hvor mørkt du har farget håret og hvor mange ganger du har farget det. Resultatet kommer også ann på din hår kvalitet. Er det hjemmefarge du har anvendt er denne som oftest vanskligre å få ut av håret enn frisør farge.

Eneste måte å fjerne den brune fargen, er å bleke den vekk. Enten ved å ta en avfarging på hele håret eller ta mange striper.Avfarger man hele håret, fjerner man all fargen. Velger man mange lyse striper, vil det fremdeles være brunt mellom stripene men helhets uttrykket virker mye lysere. Hvilken behandling som passer best for deg kommer ann på hva du ønsker deg og hva hva som er best tilpasset din hår kvalitet. Når man lysner brunt hår, kommer de varme pigmentene frem. Det vil si de røde, orange og gule. Å lysne håret og unngå varm farge, er nesten umulig. Da må håret som oftest lysnes så mye at det står i stor fare for å knekke av. En slik lysnings prosess er ofte tid krevende, og man må kanskje ta det i flere omganger. Etter en lysning, må man nærmest alltid sette en tone over for å unngå at håret skal ha for varm farge. Det er sjelden at resultatet etter en behandling er akkurat slik man ønsker seg. Så denne prosessen krever en god posjon tolmodighet og noen ganger en plan om flere behandlinger. For at ikke hårkvaliteten skal bli helt ødelagt, er det viktig å bruke reparerende shampoo, conditioner og mask.Jeg ønsker deg lykke til.

Vennlig hilsen

Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Inch Frisør
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Loud Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Adam og Eva
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
Hommelvik Frisørsenter
Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Dugg
Studio Alf
Adam og Eva
Blow Hairdressing
Studio Alf
Adam og Eva
Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør