Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

AL - tlf.: 800 84 944System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Avfarging

Vil gjerne ha svar på mail.

Hei!

Jeg har farget hår. Jeg har hatt det veldig mørkt i mange år. Men nå vil jeg ha gylden blondt. Jeg tenkte å ta avfarging og farging hos frisør. Men kan jeg gjøre alt i en omgang da, eller må jeg ta det i flere omganger. Hva er konsekvensen om jeg tar alt på en gang hos frisøren? Og blir det bra resultat?

Takk for svar.Hei :)Jeg kan bare svare via hairworld, så håper det går fint.

Tror du gjør lurt i å ta avfarging hos frisøren. Desverre er det vanskelig å forutsi resultatet etter avfarging, noen farger er lett å få ut av håret og andre typer farger sitter veldig godt. Jo mørkere håret har blitt farget, jo vanskeligre er det å få det lyst. Hvis du har farget håret veldig mørkt, er det lite sannsynlig at du kan få en gylden blond tone første gang du tar avfarging. Som oftest må avfarginger sees på som et prosjekt som tar litt tid. Mellom hver avfarging er det veldig viktig å kure håret med gjennoppbyggende produkter.

Skulle du prøve å gå fra mørk brun til blond på samme dager er stort sett konsekvensene at håret kan knekke av, men dette kommer alt ann på håret ditt. Her vurderes hår kvalitet og hvor mørkt ditt utgangspunkt er og hvor lyst du ønsker det. Som oftest må man beregne å klippe av ganske mye hår etter avfarging, da spesielt hår som allerede er litt skadet blir veldig skadet av avfargingen. Forventet resultat etter avfarging er at hår kvaliteten blir porøs og skadet, det er ikke alltid man merker dette med det samme, men etter noen vask kjenner man plutselig at håret er tørt, brusete og sprøtt. Fargen blir varm orange rød og kan være litt ujevn.

Avfarging kan være en vanskelig og tidkrevende prosess, men gleden når fargen endelig er blitt slik man ønsker er veldig stor :)

Lykke tilHilsen Elin Beatrice

 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
Studio Alf
Studio Alf
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
H2 Frisør
Blow Hairdressing
Nikita Hair
Inch Frisør
Loud Hair
Adam og Eva
Dugg
Hommelvik Frisørsenter
Nikita Hair
Adam og Eva
Auster Salon & Academy
H2 Frisør
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør