Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

AL - tlf.: 800 84 944

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Avfarging

Heii!Jeg har et par spørsmål jeg veldigveldig gjerne skulle hatt svar på! :) har egentlig den "kommune grå" hårfargen, men har i mange år stripet og farget det til lys blond. Til jul farget jeg det veldig mørkt brunt, og nå har jeg veeeldig lyst på blondt hår igjen. Jeg tenkte først å gå til frisøren, men har ganske langt og tykt hår, så det ville ha kostet for mye desverre :( Hvordan kan jeg gjøre dette på best mulig måte hjemme? vil ha ganske lys blond, men slik at det er litt mørkere under i toppen, nesten litt ettervekst, om du skjønner hva jeg mener? Tenkte å ta avfarging av hele håret først, og så stripe helt til jeg får den fargen jeg vil ha, høres det ut som en god plan? Er også klar over at det kommer til å bli litt (eller ganske) slitt, og lurer derfor på om jeg bør bruke kurer før, under eller etter?Blir superduperveldigekstremt glad for svar !! :DHeiDu har rett i at håret ditt vil bli skadet av avfarging og striping. Å kure håret både før og etter hjelper, men tror desverre ikke det hjelper nok. Prosjektet du fremlegger kan føre til mere enn bare skadet hår. Når du avfarger håret vil det få en varm rød,orange,gul farge og den blir som oftest ujevn. Når du striper over denne fargen vil det også bli ujevt. Hvis du fortsetter med avfarging/striping til du får fargen du ønsker deg, er jeg desverre redd for at håret ditt kan bli så skadet at det rett og slett knekker av. Slike store hjemme prosjekter blir ofte svært dyre, som oftest blir resultatet så dårlig at man må til frisøren for å rette opp. Det finnes en grense for hvor mye kjemisk behandlig håret kan tåle. Uansett om du velger å gå til frisøren eller gjøre dette selv, er det en prosess du bør ta over tid og du kan ikke forvente at du får den fargen du ønsker deg med en gang. For å gå fra mørk til blond tar ofte mange behandlinger og flere måneder før resultatet er kjempe bra.

Synes du det er kostbart å gå til frisør, kan du sjekke om du finner en lærling som gjør behandling til redusert pris. Hadde jeg vært deg tror jeg heller jeg ville valgt å ta striper hos en lærling fremfor å begi deg ut på avfarging og striping hjemme.

Å gå fra mørk brun til blond på 1,2,3 er uansett veldig urealistisk, desverre.Lykke til.

Hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Studio Alf
Auster Salon & Academy
Hommelvik Frisørsenter
Nikita Hair
Inch Frisør
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Studio Alf
Dugg
Nikita Hair
Blow Hairdressing
Loud Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
H2 Frisør
H2 Frisør
Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør