Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.AL - tlf.: 800 84 944System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Vanskelige krøller

Hei Elin!Jeg har veldig tykt hår med sterke og store krøller. Disse er nesten umulig å forme, og lever sitt eget liv.For en del år siden var jeg hos en frisør som rettet ut håret mitt med rettetang og klippet skrå pannelugg. Dette var selvsagt flott mens håret var rett, men helt forferdelig når krøllene kom tilbake. Etter dette har jeg måttet bruke rettetang daglig.Nå er jeg lei av å være avhengig av rettetangen, og håret slites noe veldig. Fordi rettetangen sliter sånn på håret, får jeg ikke spart lengde på håret lenger enn til skuldrene, og for at jeg skal kunne ha mitt naturlige hår med krøller, er jeg avhengig av "tyngde". Jeg kommer derfor ikke ut av denne vonde sirkelen og lurer på om du har noen tips? Det er helt uaktuelt å gå med krøller når håret bare rekker meg til skuldrene....Håret "vokser" utover pga tykkelsen, og er ikke tungt nok til å henge ned.... Kremer eller annet hjelper ikke til mitt hår for å få tyngde nok, eller "temme" krøllene.Jeg bruker kun BioSilk i håret, utover shampoo og balsam.Jeg har vært hos flere frisører, men dette hjelper lite. De kan lite om krøller, og spesielt siden jeg i tillegg har så tykt hår..... Anti permanent anbefalte de ikke siden håret mitt var for slitt.

Mange mange takk for svar!!MvhKristine


HeiJeg anbefaler deg å bruke pleiende og reparerende shampoo og conditioner. I tillegge er det veldig viktig at du kurer håret en til to ganger pr. uke med en riktig god hårkur som for eksempel Wella Enrich Mask, SP Smoothen Mask eller Sebastian Penetrate. Jeg anbefaler at du stusser tuppene hver tredje måned, slik at de ikke splittes så lett. For ekstra pleie anbefaler jeg at du bruker olje i håret, hos frisøren får du kjøpt gode oljer.

Det er lurt at du slutter å bruke slettetang, som du merker sliter dette på håret.Farge håret en gang i blandt kan du gjøre, men fraråder deg all type lysning som lysfarge, striper eller bleking, dette skader veldig.

For å gjøre spare perioden litt enklere kan du sette opp håret i en topp, du kan flette, bruke strikk, spenner, vær kreativ. Kjøp noe fint håraccesoar, fine spenner, hårbøyle, strikker. For inspirasjon kan du gå på google bilder og lete etter enkle oppsettings teknikker. Krøllete hår er veldig enkelt å sette opp, kanskje du ikke behøver å sette vekk alt, kanskje det holder å sette vekk deler av fronten. Stort krøllete hår er trendy og kult, så bare du venner deg til håret ditt er jeg sikker på at du kan ha det ned uten å sette det opp også.Lykke til

Vennlig hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Studio Alf
Loud Hair
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Dugg
Nikita Hair
Nikita Hair
Hommelvik Frisørsenter
H2 Frisør
Adam og Eva
Blow Hairdressing
Auster Salon & Academy
Studio Alf
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
H2 Frisør
Inch Frisør
Nikita Hair
Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør