Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.AL - tlf.: 800 84 944System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

For mye volum

Hei:)Jeg har et hår med masse krøller og volum i. Jeg retter det ganske ofte,men bruker hårkur og varmebeskyttelse krem. Jeg syntes håret mitt blir slitt av all den rettingen og lurer på om du har tips mot det? Også når jeg retter ut håret mitt så blir det alltid endel volum igjen, har du noe tips til dette også:)?HeiDesverre så blir håret litt slitt selv om du er flink til å pleie det. Hadde du ikke vært flink med kur og varmebeskyttende produkt hadde det blitt verre, så det må du fortsette med :).

For at håret ditt ikke skal se slitt ut, anbefaler jeg at du klipper det jevnlig.

Tips for å få mindre volum er å føn tørke håret når du har vasket det. Del håret opp i tre seksjoner og start med den nederste delen.Føner du på alt håret samtidig, tar det lengre tid enn hvis du tar mindre seksjoner. Når du føner er det viktig at du holder føneren over håret og føner i rettning nedover. Holder du føneren på siden av håret eller under håret, blåser du opp mere volum. Klarer du å anvende en børste samtidig som du føner blir effekten enda bedre. Gre rettning nedover samtidig som du føner. Det er viktig at du føner håret helt tørt, føner du det halv tørt, spretter volumet opp og det blir bølger i håret. Håret former og "setter seg" akkurat i det det blir tørt. Når håret er føn tørket og helt avkjølt bruker du rettetangen.

Å føne håret på denne måten kan gi en god effekt, men passer ikke nødvendigvis for alle hår. Men anbefaler deg å prøve.

Eventuelt kan du gå til frisøren å ta en relaxer (anti permanent). I mange tilfeller gir dette en svært god effekt. Krøllene forsvinner ikke helt, men de blir mye lettere å glatte ut. Tar du en relaxer, vil du etterhvert oppleve å få en ettervekst. Relaxer skader også håret litt, så det anbefales ikke å ta gjentatte behandlinger over hverandre.Lykke til.

Hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Blow Hairdressing
Adam og Eva
H2 Frisør
Nikita Hair
Loud Hair
Studio Alf
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Auster Salon & Academy
Inch Frisør
Dugg
Nikita Hair
Hommelvik Frisørsenter
Nikita Hair
Studio Alf
H2 Frisør
Adam og Eva
H2 Frisør
Adam og Eva
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør